31/8-09 - Sammanfattning utav helg + måndag

Tjenare, har varit lita afk ett tag jag vet. förlåt för det.
tänkte berätta vad jag gjort i helgen.

Fredag: ledig hela dgen fär att söka praktik, men jag låg och sov istället :D hadde planerat en lungn kväll framför datorn men så bled det ju inte. John ringde och frågade om jag skulle med in till kumla. Till en början var jag rätt skeptisk men gav mig rätt snart. john kom och vi åkte iväg och hämtade jens, sen gick vi mot nicke som hadde fest. Väl där visade sig att vi inte var välkomna in och vi mötte en arg kille. det blev lite tjaffs och så men det löst sig och var faktist ganska roande :) sen gick jag iväg till sibylla och snackade runt och hadde ganska trevligt :)

Lördag: en dag jag vill glömma typ. något som var bra va iaf att vi körde iväg massa grejer till nya garaget, köpte lite ny verktig och sådär. Efter det hoppade jag på crossen och körde lite stubb med brorsan och adde, blev inte så mkt köra för jag var fett slö:P Vi kom hem och tvättade hojarna och sådär, sen kollade jag tv till 10 typ då jag begav mig iväg till sibylla. Tanken var att det bara skulle bli en snabb sväng, men så blev det inte. fortsättningen på kvällen har jag lämnat bakom mig.

Söndag: Vaknade vid 13:00 en sväng sen låg jag och halv sov till ca 16:30 då john kom och tog med mig för att cykla. Blev att tillbringa ett par timmar nere i hallen. var inte allt för kul och gick inte alls bra. Men så är det ibland. har inte så mkt mer att säga om dagen.

Idag Måndag: har jag inte heller gjort för mkt, typ skolan var ganska okej med karaktär hela dagen. Efter det åkte jag hem och satte mig här vid min dator. Efter en stund vid datorn gick jag ut i garaget och hälsade på Slidern :) blev inte så mkt gjort alls men jag försökte iallafall. lite senare dök jonna upp, mkt trevligt att prata lite med henne. nu käönner jag att ögonen börjar falla ihop så ska nog söka mig mot sängen.
Puss!

16/8-09 - Köttande i lokalen :D

Tjafan!
Sitter här vid datorn för att avrunda dagen , kan säga att jag är totalt utmattad :D
skola som vanligt, inte så värst kul med nästan bara teori. hadde bara en timme i verkstaden idag :(
menmen, bättre än inget :) fick börja med en dörr som inte var allt för vacker :P
Började även läsa matte B idag. fett med plugg hemma blir det :( menmen det är det värt :D
Efter skolan åkte jag hem och slocknade på sängen dirr :P efter ett tag kom jens, andras och john.
Ni kan aldig gissa vad vi hittade på ? :O JO!, vi cyklade i lokalen såklart, hehe. det gick faktist sjukt bra idag :D
landade lite nya saker :) då är det kul.
ska inte tjöta mer.
over and out :)

25/8-09 - Lungn dag,

Tjabba :)
idag har jag mestadels tagit det lungt :) skolan som vanligt, tog det lungt även där. gjorde om jobbet från igår eftersom det inte blev bra :P men idag blev det bra, fick även sprute med färgsprute idag :) fett kul. Hämtade även nycklarna till nya garaget idag, men orkade inte köra dit några grejor idag :P. imogon blir det förhoppningsvis bra. nu kom jag nyss ur duschen och vänta på att danne och john ska komma förbi :) efter den kilar jag iväg till Fanny och slockar i henner bäddsoffa :D
det var allt för idag. sorry att jag är så tråkig ska bättra mig.
Hörs ! :D

24/8-09 - Bra dag

godafton,
denna måndag är snart slut, klockan närmar sig så smått 23:30 och jag är trött efter denna dag.
dagen var ganska bra faktist, skolan var okej och så.
idag började på på allvar i verkstaden, började vid 10 med att slipa trösklar på en FÅRRD :O
dom trösklarna behövde en uppfrächning kan man säga, fick även tsta på att lägga på boddy och känna lite på lacksprutan :) kulkul! :D nä vi va klara med forden hjälpte vi till att matta ner brandbilen vi ska måla om :)
 när jag kom hem chillade jag vid datorn en stund tills jag blev hungrig och gjorde massa pommes :D fett gott.
efter det tog jag mig ner till lokalen på johns hoj. blev inte mkt till cykla idag men det var skönt att sitta där en stun och beundras utav de andra som körde.
men det absolut bästa med denna måndag var att jag tillslut har fått den garage platts som jag önskade mig :D
är fett glad över det och börjar flytta in när jag fått nyckeln imorgon. så jävla skönt. bara att börja bygga och skapa nu :D
Nu är jag väldigt trött och ska nog ta o avrunda denna dag.
tack för idag, ta hand om er :)

23/8-09 - Fan

hejsan.
Söndag idag, = skolan imorgon :(
tänkte skriva lite om helgen nu.
igår (lördag) vaknade jag väl runnt 12 som vanlig mer en djävulsk träningvärk tackvare löpningen i frdags. kändes att man levde. vi klockan 2 kom john och vi stack till danne för att göra oss klara för DiLeva! :D klockan 3 tog vi bussen mot högen :) på vägen upp höll det på att sluta i krach, bussen hadde det lite svårt att ta sig igenom den sista branta kurvan upp på högen, var ganska scary men det gick bra :)
väl uppe på våran vackra kvarntorps högen satte vi oss o kollade förbandet och korkade upp. runnd kvart över 4 trädde dileva upp på scenen. visst dileva kanske inte är världens bästa, men det var en kul grej och var mkt roligare än förväntat. väldigt tilltalande och han fick mig att fundera en del, låter fett flummigt men det är sant :) sista låten tror jag alla stog upp framför scenen :P hehe, jag fick desutom en kram av honom :O heheh! :D på bussen hem mådde jag inte allt för bra men sen när vi kom hem blev det bättre. vi ringde mamma och hon hämtade oss.
resten utav kvällen vill jag bara glömma, jag förstöde så jävla mkt. och den enda jag har att skylla är mig själv.
förlåt och tack till alla för igår.

Idag (söndag) vaknade jag upp med fet ångest.
chillade tills john kom vid halv 3 nångång, då drog jag, john, danne, brosan och elias till lokalen för att cykla som vanligt. hadde ingen lust att köra idag sp jag filmade mest, måste säga att jag är djupt imonerad utav johns senaste veckor på hojen, kul att se han lära sig så sjukt fort. nu ikväll har jag påbörjat en garage städning och så, läst på lite om bil motorer, bland annat om E85 konvertering osv. ganska intressant.
imorgon får jag dessutom vet om jag får garageplatsen i hallsberg :D Hoppar jag får den.
det var allt från mig för idag.
Ta det lungt nu! :D

21/8-09 - Löpning

Godafton min kära vänner.
denna dag har varit märklig. började dagen som vanligt runt kvart över 8 men karaktär - karossteknik.
var ganska intressant faktist, jaja skolan behöver vi inte fördjupa oss något i här. Slutade runt kvart i 10,
tog linje 14 till resecentrum och så klart gick tåget precis när vi kom fan. Så vi fick vackert sitta och vänta i 30 min på närsta tåg, fett tradigt. När jag väl var hemma chillade jag en stund i soffan sen bar det iväg till Marieberg med mamma. Väl där gick vi till telenor för att hämta ut min telefon som varit på reparation, som senare visade sig likadan som innan reparation, fett lack blev jag. Efter telenorbesöket åkte vi in till Rite och inhandlade en bakbroms till cykeln, som för övrigt var svindyr :O Btw på vägen in till stan såg vi 2 poliskontroller varav den ena hadde ca 10 poliser med sig, fett skummt.
efter att vi lämnat stan vart vi hungriga och stack in på max och äkade, alltid lika fint !:)
När vi kom hem monterade jag bromsen osv. kvällen vart inge vidare av lite olika anledningar som jag inte har någon lust att skriva något ingående om. Kan säga som så att det slutade med att jag var ute och löpte från 21:35 till ca 23:50 så just nu är jag lite småtrött :P nehepp sängen väntar,
TAGGA DiLeva IMORRN! ;)

Det blir inte alltid som förväntat.

Klart slut!

20/08-09 - Vardag

Tjena.
En helt okej dag, vaknade upp hemma hos min kära vän Fanny (notera VÄN). ca 07:20 gick vi till tåget som skulle ta oss till skolan, eller ja vi fick springa sista biten men det var det värt :D. Slapp dag i skolan idag med, lite genomgån för det kommande läsåret på förmiddagen. Eftermiddagen spenderade vi i stadparken där vi spelade brännboll. Inte det roliaste man kan gör men endå. sen stack jag och fanny hem till hene en sväng och chillade. Vid 4 kom mamma och hämtade hem mig. käkade lite sen kom danne och john hem till mig. När vi hadde käkat och så drog vi iväg för att filma lite hopp i navet. Blev inte mkt till bada 3 hopp blev det bara för det var tydligen askallt i vattnet, så jag hoppade aldrig i xP.
när vi kom hem igen plockade jag på bakhjulet på min cykel sen drog vi ner till lokalen. Det blev en smätsam och misslyckad dag i hallen för min del idag, lyckdes flå hål på påda smalbenen. men det är smällar man får ta. För danne och john gick det bättre. Kom hem runnt 20:00 och tänkte ta en dush, men så bledet inte! Tydligen så hadde vi nån mystisk vattenläcka i duschen som morsans gubbe hadde fått laga med silikon som måste torka tills imorgonbitti.
Nyss beställde jag även ett nytt bakhjul till cykeln, det sved i plånboken men det är det förhoppningsvis värt :)
Fredag imorgon! känns underbart:) För övrig så är jag taggad till tusen till DiLeva på lördag! hahaha! fett flumm.
Det var allt för idag. ha det BRA! :)
Peace.
Ps, jag vet att jag är kass på att skriva ^^


Såhär såg mina ben ut efter en kväll i lokalen:P
såhär såg mina ben ut efter en kväll i lokalen :O hehe. smällar man får ta.

18/8-09

tjena, får bli ett snabbt inlägg idag. måste skynda vidare.
skolan började 08:15, helt menigslös dag. gick ett par var i vår nya lackverkstad
som man redan sett ett par tusen gånger.
sen hem och chillade med john ett par timmar sen iväg till
lokalen, trevligt som vanligt. nu kom jag nyss ur duschen och måste det.
over and out.

17/8 -09 - Måndag

Tjana!
Skolstart idag! inte allt för kul att börja igen. men det var endå kul att träffa alla igen.
började klockan 11:00 och slutade en halvtimme senare, väldigt värt att åka dit.
gjorde inget vettigt den halvtimmen heller, fick lite information om nya regler och svininfluensan.
Efter det åkte jag och mamma iväg till bauhaus och köpte ett par feta brickor till mitt vevparti.
sen hem och skruva ihop nya hojen helt. bara bakhjul som saknas nu för övrigt, men jag lånade
Brorsan hjul och toge en provrunda i lokalen tilsammans med Danne, Jens och John.
cyklen kändes otroligt bra. sen åkte jag hem o käka de och chillade med Danne och John.
nu ikväll vid 22:00 åkte jag och mamma iväg till hallsberg och kollade på ett garage jag tänkt hyra in mig i.
får se om jag får platsen, det vore hel nice efter som jag inte har plats för någon bil här hemma.
så jag hoppas verkligen att jag får det.
Nu borde jag sova, fast det kommer nog ta ett tag. menmen.
skola 08:15 imorgon, inte så tagga men lite såännande är det efter som jag nu i 2an får göra det jag vill,
nämligen lackera.
Det var allt för nu.
over and out!

Cykelbygge

bara för att få liv i denna blogg lägger jag upp bilder på mitt nya bmx bygge.

spec:
Odenbikes Hugin 20,6"
Primo Lowball
Dmr vavar
Shadow attack stem
Shadow pivotal stolpe
Shadow Ryan Sher pivotal
Shadow nostra
Macneil 25t
Easten framhjul
Easten gaffel







RSS 2.0